Corporate finance, bedrijfsoverdracht en fusies

0900 Accountant in Ede is uw deskundige adviseur en betrouwbare begeleider bij bedrijfsoverdracht en fusies. Ook begeleiden wij u met de waardebepaling van uw onderneming. Onze ervaring bij bedrijfsovername en bedrijfsverkoop concentreert zich op het midden- en kleinbedrijf in Ede en omgeving. Bent u op zoek naar een professionele accountant op het gebied van fusie- en overnamebegeleiding? Dan bent u bij 0900 Accountant aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw overdacht deskundig wordt aangepakt.

Fusie & Overname

Heeft u te maken met opvolgingsvraagstukken? Koopt of verkoopt u een onderneming? Bij uw accountant in Ede bent u aan het juiste adres voor een deskundige ondersteuning. Door onze jaren lange ervaring omtrent bedrijfsovername bent u verzekerd van een gedegen en overzichtelijk overnametraject. Wij kunnen u begeleiden tijdens iedere stap in het bedrijfsovernametraject, of nu koper of verkoper bent.

Waardebepaling

De waardebepaling van uw bedrijf kan in verschillende situaties van belang zijn. Natuurlijk is dit belangrijk bij de overnames, maar ook bij verslaggevingdoeleinden en bij overlijden is het van belang om te weten hoeveel een bedrijf waard is. Wij hanteren diverse methoden om de waarde van uw bedrijf te bepalen. Voor meer informatie over de waardebepaling van bedrijven kunt u contact met ons opnemen.